Ankara Büyükşehir Belediyesi, 500 TL’lik birinci doğal gaz yardımını kartlara yatırdı

Zeytin

Global Mod
Global Mod
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), toplumsal yardım alan ailelere 500 liralık birinci doğal gaz ödemesini bugün yaptı.

ABB’den yapılan açıklamaya bakılırsa, Büyükşehir Belediyesi toplumsal belediyecilik anlayışı doğrultusunda dayanak ödemelerini çeşitlendiriyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “186 bin 209 ailemizin Başşehir Kartlarına 4 ayda toplam 2 bin 150’şer liradan 400 milyon 349 bin 350 lira doğal gaz desteğimizin 500 liralık birinci ödemesini bugün gerçekleştirdik. Her zorluğun üstesinden gelecek, bir arada iyileşeceğiz.” sözlerini kullandı.

Ödemeler 3 ay boyunca yapılacak

Hane başına 4 ay için toplam 2 bin 150 liralık doğal gaz dayanağı sağlayacak Büyükşehir Belediyesi, kasımdan daha sonra 3 ay boyunca her ayın 16’sında toplumsal yardım alan 186 bin 209 ailenin Başşehir kartlarına doğal gaz ödemesi yapacak.

Toplumsal yardım alan aileler, Başşehir kartları ile abone numaralarını girerek gaz kiosklarından doğal gaz kartlarına yükleme yapabilecek ya da faturalı borçlarını ödeyebilecek.

Yatırılan fiyatlar doğal gaz faturası, kartlı sayaçlar ve “http://gazmatik.com.tr/” adresinde pozisyonları bulunan gaz kiosklarından yalnızca doğal gaz yüklemelerinde geçerli olacak.

Okumaya devam et...