Altı sefer boşanan Seda Sayan’dan ‘evlilik’ açıklaması

Tuncay

New member
Ünlü müzikçi Seda Sayan, uzun süren suskunluğunu Show TV’de yayınlanan ‘Pazar Sürprizi’ için bozdu. Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan Sayan, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son devirde geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde olan Seda Sayan, yağ aldırarak kilo verdiğine dair tezlere, “Anlatılan üzere estetiği olan bir bayan değilim. Kilo vermeyi estetik operasyonlarla yaptırmıyorum” formunda cevap verdi.

“YAPTIRIP SÖYLEMEYENLER DE VAR”

Sayan, ‘Fransız askısı’ olarak bilinen yüz gerdirme estetiğiyle ilgili çıkan manzaraları hakkında, “Gizleyebilirdim. Ben yapıp söyleyenlerdenim. Yaptırıp söylemeyenler de var” dedi.

Yüzündeki deformasyon savı hakkında da konuşan Seda Sayan, “Ben kendimden eminim. Bunlara inanmayın, yüzümde bir deformasyon yok. Çok yeterli bir yüzüm olduğuna inanıyorum” açıklamasını yaptı. Yüzünde ip olduğunu, yıllar evvel lifting yaptırdığını da söyleyen müzikçi, “Yüzümde altın oranı yakaladım” tabirlerini kullandı.

“TAM EVLENİLECEK ZAMAN”

Yeni müziği “Gel Günaha Girelim” üzerine Ömür Sabuncuoğlu’nun sorduğu “Günaha girecek kimse var mı ömrünüzde?” sorusu üzerine bir itirafta bulunan Seda Sayan, “Aslında tam evlenilecek zaman” dedi.

Seda Sayan, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek vakit tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, artık yanımda biri olsun isterdim. Benimle yedinci sefer evlenmek için çabalayanlar var lakin bende bir efor yok” biçiminde konuştu.

ALTI DEFA BOŞANDI

Seda Sayan, magazin dünyasında en çok nikah masasına oturan isimlerin başında geliyor. Sayan, birinci evliliğini 1987’de futbolcu Rıdvan Kılıç ile yapmıştı. İkili birebir yıl içerisinde boşandı.

“DEF ETMEYİ ÖĞRENDİM”

Ömür Sabuncuoğlu’nun “Sanat dünyasındaki dostluklar gerçek mi?” sorusu üzerine biroldukça sanatkarın dostu olduğunu söyleyen Seda Sayan, en güzel arkadaşlarından birinin de Hadise olduğunu lisana getirdi. Kimseye kin gütmemeyi öğrendiğini belirten Sayan, “Kin gütmek kendinize yapılan bir tartı. Kin güdeceğinize def edin gitsin. Bütün arkadaşlarıma def etmeyi öğretiyorum” dedi.

Ünlü sanatçı akabinde diğer bir futbolcu olan Sinan Engin ile evlendi. 1990’da nikah masasına oturan beş yıl daha sonra boşandı. İkilinin Oğulcan isminde bir çocukları dünyaya geldi.

Sayan, 1998’de ise Soner Yapacak ile dünya konutuna girdi. Sayan’ın bu evliliği de bir yıl daha sonra bitti.

Sayan, akabinde kısa evliliklerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü müzikçi, Tuncay Kıratlı ile dünya meskenine girdi ancak bu bağlantı de bir yıl daha sonra noktalandı.

Seda Sayan, bu evlilikten üç yıl daha sonra Gökhan Şükür ile evlendi. Çiftin birlikteliği bir yıl daha sonra bitmiş oldu.