Alişan’ın Selçuk Tektaş acısı: Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum!

Tuncay

New member
teve2’nin; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen programı ‘teve2 Magazin Masası’na bugün müzikçi Alişan telefonla bağlandı.

Ünlü müzikçi, kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs niçiniyle dört ay evvel kaybettikten daha sonra yaşadığı süreci gözyaşları ortasında ‘teve2 Magazin Masası’ programında anlattı.

“GÜNLER GEÇMİYOR”

Acı kaybının akabinde ailece epeyce sarsıldıklarını ve ağladıklarını söyleyen Alişan, “Günler geçmiyor. Kasım 21’inde dört ay olacak lakin biz onu beş aydır görmüyoruz, bir ay da ağır bakım süreci var. En son 20 Haziran’da mesajlaşmıştık. Ayakta kalmak zorundayım, mesleğimi yapmak zorundayım. Zira üzerimde biroldukca sorumluluk var” dedi.

Annesi Suzan Tektaş’ın son durumdan da bahseden 45 yaşındaki müzikçi, “Bir anne evladını kaybetmiş, nasıl olsun? Günün 2-3 saati normaliz, günün 2-3 saati ağlıyoruz, anıları tazeliyoruz. Nasıl geçecek bilmiyorum ancak bir biçimde geçecek” tabirlerini kullandı.

“ZORLA PSİKOLOĞA GÖTÜRDÜK”“Psikolojik yardım aldınız mı?” sorusuna ise Alişan, “Annemi bir kere zorla psikoloğa götürdük. ‘Evladını kaybetmiş bir annenin ağlaması, kendini kapatması epeyce normal’ dedi. Bir psikolog bu işi çözemez. Çok çabuk geçecek bir şey değil” karşılığını verirken, kendisinin de bu süreçte birkaç defa ruhsal yardım aldığını deklare etti.

Ünlü müzikçi, “Benim bugün müziğim çıktı. Birinci dinleyen Selçuk olurdu, birinci bildiri atan o olurdu. Acayip bir şey, fazlaca çabuk geçecek bir şey değil” halinde konuştu.

“BİR KARDEŞİM VARDI, ARTIK YOK”

Alişan hala gülmekten çekindiğini lisana getirdi: ‘Gülersem ona karşı bir yanlış mı yapmış olurum?’ diye düşünüyorsun. Yanlış anlaşılır diye gülmekten çekiniyorum. Kardeşi vefat eden yalnızca ben değilim fakat benim kardeşimle ilgim epeyce daha farklıydı. Bir tane kardeşim var, lakin artık yok.

“SAÇMA HABERLER”

Eşi Buse Varol ile boşanacakları istikametinde çıkan dedikodulara Alişan, “O kadar fazla magazin sitesi var ki anlatamam. Oturdukları yerden bir şey çıkarıyorlar. O haber yürüyor gidiyor. Toplumsal medyada yayılıyor, önünü alamıyorsun. İki kişi inanıyor, daha sonra da çığ üzere büyüyor. Herkes hakkında bu biçimde saçma haberler çıkıyor” kelamlarıyla reaksiyon gösterdi.

Ayrıyeten yayınlanan single çalışması ‘Tükeneceğiz”e de değinen Alişan, birinci sefer bir Sezen Aksu müziği seslendirdiğini ve usta sanatkarın, müziğin yeni versiyonunu hayli beğendiğini söylemiş oldu.