Alişan yeğenleriyle alışverişte! Ellerini hiç bırakmadı

Tuncay

New member
Müzikçi Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs niçiniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Sıkıntı günler geçiren Alişan, yeğenleriyle objektiflere yansıdı.

YEĞENLERİYLE ALIŞVERİŞTE

Eyşan ve Ceylan’ın epeyce fazla etkilenmemesi için sık sık onlarla vakit geçiren ünlü sanatçı, Etiler’de alışveriş cinsine çıktı.

Yeğenlerinin ellerini bir an olsun bırakmayan ve onlarla biroldukça mağaza gezen 45 yaşındaki Alişan, daha sonrasında elektrikli scooter aldı.

KONUŞMAK İSTEMEDİ

Yaklaşık iki bin TL’lik alışveriş yapan Alişan, muhabirlerden soruları kabul etmeyerek, “Arkadaşlar öteki vakit, artık olmaz” diyerek yeğenlerinin yanında konuşmak istemedi.

‘EYŞAN VE CEYLAN’A BABALIK EDİYOR’

Eliz ve Burak isminde iki çocuğu olan ünlü sanatçıyı nazarannler, ‘Yeğenleri Eyşan ve Ceylan’a babalık ediyor’ yorumunu yaptı.

“ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR”

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının akabinde yaptığı paylaşımda, “Abim bizi öksüz bıraktın, gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben artık sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik lakin hiç biri yarar etmedi. Allah’ım seni bizden daha fazlaca istedi, yanına aldı. İki çocuğum, iki yeğenim vardı, artık dört çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni epeyce seviyorum abim”

Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni tekrar gorememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her vakit yaşatacağım Selçuk’um… Seni fazlaca seviyorum. Allah’ım yerini cennet eylesin inşallah” tabirlerini kullanmıştı.

“AŞKLARIM”

Kardeşini vefatından günler daha sonra toplumsal medyaya geri dönen Alişan, Selçuk Tektaş’ın kızları Eyşan, Ceylan ve kendi kızı Eliz’in fotoğrafını paylaşmıştı. Müzikçi, gönderisine, “Aşklarım” notunu düşmüştü.

“TÜM MÜZİKLERİMİ SELÇUK İÇİN OKUYACAĞIM”

bir müddetdir hayatındaki her şeye orta veren Alişan, geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs’ta sahneye çıkmıştı. 45 yaşındaki müzikçi, konser sırasında duygusal anlar hayatıştı.

Kendisini dinlemeye gelenlere kısa bir konuşma yapan Alişan, “Kardeşimsiz birinci sefer Kıbrıs’a geldim. Gayem burada size hoş bir gün gece yaşatmak. Bu hislerim için kusura bakmayın. Dünya sahiden epey boş! Kardeşinize, ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza sahip çıkın. Zira bir anda yok olup gidiyorlar. Ellerinizden uçup gidiyorlar. Müsaadenizle bugün tüm müziklerimi kardeşim Selçuk için okuyacağım” demişti.