Aktif 2, Amazfit fitness'i yukarı doğru ve fiyatı aşağı doğru getiriyor

Suzan

New member
MADRİD – Madrid'deki Green Patio'da bir etkinlikle Hayret – Bu yıl on yaşına giren Çin holding markası Zepp Health – Yeni'yi resmen başlattı Aktif 2Gelişmiş ve tipik olarak ayrılmış işlevselliği daha yüksek -end modellere gerçekten rekabetçi bir fiyata getiren bir spor akıllı saati. Sürümlerde mevcut Standart Ve PrimCihaz, geliştirilmiş deneyim için yeniden tasarlanmış izleme teknolojilerini ve yeni bir işletim sistemini entegre ediyor. Biotracker 6.0 ppg optik sensörden, Sapphire Glass tarafından korunan AMOLED ekrandan geçen 160 ücretsiz spor moduna kadar Amazfit, 130 Euro'nun altında kalan çubuğu yükseltmeye çalışır.

Tasarım, İzleme ve Performans
Amazfit Active 2, hafif bir akıllı saat arayanlar için tasarlanmıştır (ağırlık, versiyona bağlı olarak 29.5 g 31,7 gram arasında değişir) ve kompakttır. 1.32 inç AMOLED ekran, 2.000 nit'nin tepe parlaklığı sunar ve doğrudan güneş ışığında da dikkate değer bir görünürlük sağlar. Cassa, paslanmaz çelikev sahipleri İki yan düğme Fiziksel aktivite sırasında hareketleri engellememek için stratejik olarak konumlandırılmıştır.

Optik sensör sayesinde Biotracker 6.0 ppg Bu, saatin kalbi biraz, yeni akıllı saat gelişmiş kalp atış hızı izleme ve sağlığa adanmış çok sayıda parametre sunuyor. İvmeölçer ve jiroskop ile birlikte, bir chatgpt AI ile donatılmış ve “pus grisi” ve mevcut bir versiyon piyasaya sürülen ağabeyi Amazfit T-Rex 3 gibi üst düzey akıllı saatle karşılaştırılabilir bir hassasiyeti garanti eder. Amazfit yukarı kulaklıklarla birlikte ayarlanmış bir promosyonda renk. Aslında, temel parametreleri analiz etmenizi sağlar. uyku kalitesi ve nefes alma. kalp atış hızı değişkenliği (HRV), Dinlenme, Stres seviyesi, dış vücut sıcaklığı ve fiziksel ve zihinsel çaba (SO -ÇALIŞTIR “Hazırlık puanı“). 270 mAh bataryaya rağmen, Active 2 standart kullanım için 10 güne kadar özerklik ve yoğun kullanım için yaklaşık beş gün sunar.

160'dan fazla spor modu ve Hyrox desteği
Amazfit Active 2, koşu, bisiklete binme, yüzme gibi 160'dan fazla spor yöntemini destekler padel (düz ve ters darbeleri saymak) ve kuvvet antrenmanı. Ayrıca, işbirliği sayesinde Hyroxİki spesifik mod içerir: resmi Hyrox yarışlarının resmi sırasını takip eden tüm disiplinleri kaydeden Hyrox Yarış Modu ve hazırlık seviyesini belirli egzersizlerle değerlendiren Hyrox PFT (Fiziksel Fitness Testi) modu. Spor salonlarına alışık olmayanlar için Hyrox, sekiz kilometrelik koşu ve sekiz fonksiyonel eğitim istasyonunu birleştiren çok zor bir kapalı fitness disiplinidir.

Sağlık

Ses nüansı, daha iyi hissetmek için gözlük İtalya'ya varmak

16 Ocak 2025

Yeni Büyükelçiler: Gabby Thomas'ta Yasemin Paolini
Spordan bahsetmişken Amazfit, markanın yeni büyükelçisini ortaya çıkarmak için İspanyol etkinliğinin fırsatını yakaladı: İtalyan tenisinin 1. numarası ve DTÖ sıralamasının dördüncüsü, 29 yaşındaki Yasemin Paolini. Finalist ve Fransa 2024'ün açılışında ve Wimbledon 2024'te tekil olarak finalist, çiftte sorumlu Olimpiyat Altın Madalyası ve iki tekil WTA unvanına sahip ve iki katınız. Son üç gün önce Doha'nın açık açıklığında, şimdi ayrılmaz Sara Errani ile eşleştirildi. “İlk kişide performansımın izlenmesinin ve eğitim sırasında verilerin analizinin en yüksek seviyelerde rekabet etmek için nasıl gerekli olduğunu gördüm – Toskana tenis oyuncusunu açıkladı – bir tenis oyuncusu olarak sürekli seyahat ediyorum, yeni zaman için uygunum İğrenler ve ben yoğun eğitim oyunları ve oturumları boyunca vücudumu itiyoruz. Amazfit'in Akıllı Giyilebilir ile iyileşmemi, uykunun kalitesini ve genel fiziksel formu gerçek zamanlı olarak izleyebilirim, bana hızlı bir şekilde uyum sağladığınızdan ve beni bulursanız her yerde elimden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olabilirim. Amazfit ailesine katılmak ve oyunumu daha yüksek bir seviyeye getirmekten heyecan duyuyorum “.

İtalyan Amazffit şampiyonu ile birlikte, Gabby ThomasMarkanın yeni bir markası olarak 200 metrede Amerikan Sprinter Olimpiyat Altın Madalyası. Paris 2024 oyunlarında başarıdan sonra, cihazların işlevselliğini artırmak için Amazfit ile işbirliği yapacak, ZPP uygulaması aracılığıyla egzersizleri, kurtarma ve güç kaynağını izlemek için Amazfit akıllı saatlerini kullanacak. Paolini ve Thomas, Yeman Crippa, Hyrox Meg Jacoby ve Hunter McIntyre Dünya Şampiyonları, Olimpik Triatleta Morgan Pearson ve Padel Bea González'in İspanyol yıldızı olan İtalyan ve Avrupa koşu şampiyonuna ekleniyor.

Teknoloji testi

Huawei İzle D2, İnceleme: Kayış Basıncı ölçmek için şişer

04 Şubat 2025

Çevrimdışı haritalar ve kişiselleştirilmiş egzersizler
En ilginç haberlerden biri Ücretsiz çevrimdışı haritalar için destekDirenç sporları uygulayanlar için idealdir. Cihaz, farklı kas grupları için 25 egzersizi otomatik olarak tanır ve kaliteyi değerlendirir

hareketlerin sürekliliği, ritmi ve stabilitesi gibi parametreleri analiz ederek kuvvet eğitimi. Her oturumdan sonra, veriler ZPP uygulamasında doğal olarak mevcuttur. Buna ek olarak, saat beraberinde beraberinde getiriyor Zepp Koç AIKişiselleştirilmiş eğitim planları oluşturan bir sanal asistan (ancak kullanıcılar da kendi yükleyebilir). Kullanıcılar ayrıca verileri Strava, Google Fit, Apple Health, TrainingPeaks ve diğerleri gibi diğer fitness ve sağlık platformlarıyla senkronize edebilir.

Zepp OS 4.5: Yeni bir etkileşim seviyesi
Amazfit Active 2, entegre olan ilk akıllı saattir Zepp OS 4.5bu da önemli adımlar sunar. Diğer şeylerin yanı sıra, akıllı saat mini uygulamalar Daha fazla ayrıntı eklemenizi ve örneğin eğitim sırasında pil ömrünü, yokuş yukarı hızını ve yağ tüketimini tahmin etmenizi sağlayan Zepp uygulamasından indirilebilir. Yeni Zepp Flow Akıllı Sesli Asistan Ayrıca, Android'e SMS ve iOS'taki WhatsApp mesajlarına yanıtlar gönderen gelişmiş bildirimleri olan kullanıcıları da destekler. . Bildirim Merkezi Yeniden tasarlandı, örneğin güvenlik kameralarından görüntüler de dahil olmak üzere Android bildirimlerinde görüntülerin görüntülenmesine izin verir ve fotoğrafları yakınlaştırmanıza olanak tanır. Klavye özel karakterler ve 3 bine kadar emoji desteği ile optimize edilirken, erişilebilirlik özellikleri altı düzeyde metin boyutu ve bir genişleme lens sunuyor. Active 2, sürekli olarak spor yapanlar için temel aksesuarlarla birleştirilebilir. Kardiyo bantlarıBisiklete binme için kilometre sayacı ve güç ölçümleri.

Kullanılabilirlik ve fiyatlar
Amazfit Active 2, Avrupa'da versiyonda mevcuttur Standart ile 99 Euro Ve Primtemassız ödemeler için safir cam, ek spor kayışı ve zepp ödeme, bir 129 Euro. Satın alma Amazfit.com, Amazon ve seçilen perakendecilerde mümkündür.

Bilekte Gelecek: Yeni Akıllı Saat, Stil ve Zerafet Üzerinden Vazgeçmiyor

01 Ekim 2024