AKP’ye yakın İnci Sözlük’ün kurucusu Serkan İnci, dikkat çeken iletiler yayımladı.
Serkan İnci, bir toplumsal medya kullanıcısının “Sevgili AYDIN Serkan bırak bu cahilleri de dün akşam sorduğum “başörtülüler vicdan imtihanını geçemedi” kelamını bi açıkla basıl oluyorda herkesi bir kefeye koyuyorsun?” sorusuna karşılık verdi.
“Bu hususta epeyce netim, Başörtülü, muhafazakar, anadolu insanı vicdan imtihanını geçemedi” diyen Serkan İnci şunları yazdı:
“Biz Kemalistler üzere değiliz, herkese eşit davranacağız kelamları verirken kendi tiranlıklarını kurdular. Kendi akrabalarının mallarına çöktüler.
Önümüzdeki 20 yılın konusu bu olacak ülkede.
Sadece bir, iki dini sohbete gidiyor, dershaneye gitti yahut memur oldu diye,
Akrabalarını, komşularını şikayet edip fişleyip mallarına ve makamlarına konma peşine düştüler. Yüzbinlerce emsal öykü yaşandı.
Mevcut delirmişlik bitince, bu husus konuşulmayacak mı sanıyorsunuz?
Fetöcü diye ömrü kararanların büyük çoğunluğunun öyküsü şu,
Muhafazakar, Anadolu çocuğu.
Köyünde, sülalesinde okuyup bir yere yerleşmiş tek kişi,
Kıskanç akrabalar,
Ulan bu nasıl bu biçimde oldu, benim çocuğum niye olamadı? Kesin Fetöcüdür diyerek iftira atması üzerine…
Tanıdığı, oturduğu, yaşadığı akrabasına 3 kuruş maaş, 2 sözlük makam için bunları yapan bir topluluk vicdan imtihanını kaybetmiştir benim gözümde.
Bunlar konuşulmuyor diye kimse yapılan kötülükleri idrak edemiyor.
Fakat biliyorsunuz, vicdan baskı altında tutulamaz. Ortaya çıkar.
Bu demek değil ki, Fetullaçılar vaktinde zulüm yapmadı.
Onlar da ellerine geçen güçle Seküler kısma zalimce saldırdı.
Artık ancak insani haklarını bile dişe getirecek tek kesim Seküler, Atatürkçüle”r kaldı.
İşte o yüzden Muhafazakarlar imtihanı iki senaryoda da kaybettiler.”
İşte o bildiriler:
Serkan İnci, bir toplumsal medya kullanıcısının “Sevgili AYDIN Serkan bırak bu cahilleri de dün akşam sorduğum “başörtülüler vicdan imtihanını geçemedi” kelamını bi açıkla basıl oluyorda herkesi bir kefeye koyuyorsun?” sorusuna karşılık verdi.
“Bu hususta epeyce netim, Başörtülü, muhafazakar, anadolu insanı vicdan imtihanını geçemedi” diyen Serkan İnci şunları yazdı:
“Biz Kemalistler üzere değiliz, herkese eşit davranacağız kelamları verirken kendi tiranlıklarını kurdular. Kendi akrabalarının mallarına çöktüler.
Önümüzdeki 20 yılın konusu bu olacak ülkede.
Sadece bir, iki dini sohbete gidiyor, dershaneye gitti yahut memur oldu diye,
Akrabalarını, komşularını şikayet edip fişleyip mallarına ve makamlarına konma peşine düştüler. Yüzbinlerce emsal öykü yaşandı.
Mevcut delirmişlik bitince, bu husus konuşulmayacak mı sanıyorsunuz?
Fetöcü diye ömrü kararanların büyük çoğunluğunun öyküsü şu,
Muhafazakar, Anadolu çocuğu.
Köyünde, sülalesinde okuyup bir yere yerleşmiş tek kişi,
Kıskanç akrabalar,
Ulan bu nasıl bu biçimde oldu, benim çocuğum niye olamadı? Kesin Fetöcüdür diyerek iftira atması üzerine…
Tanıdığı, oturduğu, yaşadığı akrabasına 3 kuruş maaş, 2 sözlük makam için bunları yapan bir topluluk vicdan imtihanını kaybetmiştir benim gözümde.
Bunlar konuşulmuyor diye kimse yapılan kötülükleri idrak edemiyor.
Fakat biliyorsunuz, vicdan baskı altında tutulamaz. Ortaya çıkar.
Bu demek değil ki, Fetullaçılar vaktinde zulüm yapmadı.
Onlar da ellerine geçen güçle Seküler kısma zalimce saldırdı.
Artık ancak insani haklarını bile dişe getirecek tek kesim Seküler, Atatürkçüle”r kaldı.
İşte o yüzden Muhafazakarlar imtihanı iki senaryoda da kaybettiler.”
İşte o bildiriler: