AKP’li Zeynep Gül Yılmaz’dan Türk polisine hakaret: Gurursuza bak

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Mersin Erdemli’de aracı durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın Türk polisine hakaret ettiği imgeler ortaya çıktı.

“BANA İSMİNİ VERİR MİSİN ŞEREFSİZ”

Manzaralarda Zeynep Gül Yılmaz’ın trafik polisine “Uzaklaş, içeriye çemkiriyorsun. Tükürük geliyor içeriye. Senin ismin ne, kim ihbar ediyor otomobilimi. bu biçimde terbiyesizlik mi olur. Ne vakit Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana ismini verir misin sen. Gurursuza bak” dediği görüldü.

Olayı daha evvel gündeme getiren CHP’li Ali Yetenekli Başarır, AKP’li Zeynep Gül Yılmaz’ın olayı yalandığını tabir ederek şunları söylemiş oldu:

Mersin Erdemli’de bir polis uygulaması sırasında Mersin AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz iki polisimize hakaret etmişti.

Bu milletvekili bu anları yalanladı. İki polisimiz açığa alındı. Bugün bir utanç imajını, AKP’nin gerçek yüzünü goreceksiniz. Evet, üzülerek söylüyorum AKP’li vekil Türk polisine “şerefsiz” tabirlerini kullanıyor. Otomobilimden uzak dur tükürüklerin geliyor diyor. Mersin’in Faziletli ilçesi için “Her geldiğimde bu pislikle karşılaşıyorum” diyor. Buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sesleniyorum. Bu imgelerden utanmayacak mısınız. Rastgele bir partili söyleseydi dünyayı yıkmıştınız. Yandaş basınınız linç etmişti. Onurlu Türk polisine “Şerefsiz” diyen bu vekil için ne yapacaksın Erdoğan” dedi.