Açılışa katılmasına reaksiyon yağan Tuğba Özay’dan açıklama geldi

Tuncay

New member
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın niçiniyle 3 vatandaşımız ömrünü kaybederken, yüzlerce mesken ve epey sayıda canlı ziyan gördü. Bir anda büyüyen yangınların tehdit ettiği yerlerden biri de model Tuğba Özay’ın çiftliğinin bulunduğu bölge oldu.

“FELÇ GEÇİRDİM”

Özay, çiftliğinin yanma tehlikesinin akabinde çektiği görüntüde, felç geçirdiğini ve akabinde hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, alevler Özay’ın çiftliğini kıl hissesi sıyırarak çiftliğe ziyan vermedi. Çiftliğinin yangından kurtulmasının akabinde rahat bir nefes alan Özay, dün İstanbul’da bir açılışta görüntülendi.

KUYUMCU AÇILIŞINDA KURDELE KESTİ!

Özay, yangının tesirleri sürerken açılışa katılması niçiniyle toplumsal medyada tenkit oklarının gayesi oldu.

Açılışta kurdele kesen ünlü modele; “Felç geçirdim diye ağlıyordun, artık güle oynaya açılıştasın”, “Yangını ne çabuk unuttun?”, “Bu nasıl vicdan fazlaca yazık!”, “İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar mı kolay?” halinde yorumlar yapıldı. Özay’dan da hakkındaki tenkitlere cevap kısa müddette geldi.

“BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR”

Huduttan elleri titrediği görülen Özay, kendisine iftira atıldığını belirtti ve “ilk vakit içinderda Hera ve Herkül’ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söylemiş oldum. Ben hiç bir vakit kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın kâfi. Kâfi benim bir canım var. Kimseden de kaygım yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben hatalıyım?” tabirlerini kullandı

“YANGINDAN İKİ AY EVVEL MUTABAKAT YAPTIM”

Özay, kelamlarına; “Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım hayli yeterli biliyor. Takip edenler epeyce güzel biliyorlar. Bugün ben iki ay evvelden İstanbul’da alınan evet bir programım var. hiç bir biçimde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir biçimde tertibe gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü beğenilen ettim. O beşerlerle bir kontratım var. Ben o insanların marka yüzüyüm.

O beşerler da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Yalnızca onları da mağdur etmemek ismine, yardımcılarım ve ailemin de orada olması niçiniyle İstanbul’a geldim dün gece… Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım” diye devam etti.

“BEN DAHA NE YAPAYIM ÖLEYİM Mİ?”

Ünlü model, “Ben daha ne yapayım? Öleyim mi? Bunu mu istiyorsunuz? bugün bütün acımı içime gömerek yalnızca bir açılışa katıldım. Bir de baktım ki kıyametler kopuyor! Ben artık ne yapmalıyım? Üç gün daha sonra ben bir daha Manavgat’ta olacağım. esasen o bölgeye yardımlar da götüreceğiz. O bölgede mağdur olan her insanın yanında ben olacağım” diyerek kelamlarını noktaladı.