5 bin TL yardım kimlere verilecek? 5 bin TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır?

celikci

New member
5 bin TL yardım kimlere verilecek? 5 bin TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam kapanma sonrasında dün yapılan kabine toplantısında alınan kararları kamuoyuna açıkladı. Normalleşme süreci hakkında bilgi veren Erdoğan, esnafa 5 bin TL hibe yardımı desteği müjdesini de verdi. Uzun zamandan beri kepenk kapatmak zorunda kalan ve salgından olumsuz etkilenen esnafı sevindiren haber sonrasında 5 bin TL yardım kimlere verilecek, 5 bin TL yardımdan hangi meslek grupları faydalanacak gibi soruların yanıtı araştırılıyor. Peki 5 bin TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği yardımı kimlere verilecek?5 bin TL hibe desteği yardımından faydalanacak olan işletmeler açıklandı. 235 bin işletme arasında şu meslek grupları yer alıyor; -Kahvehane - Kafe - Düğün salonları - Kantinler - Kırtasiyeler - İnternet kafeler - Lunapark işletmeleri 5 bin TL hibe desteği başvurusu nereden, nasıl yapılır?5 bin TL hibe desteği başvurusu yapmak isteyenler e-devlet giriş yaparak hibe desteği ödemesinden faydalanmak üzere başvuru yapabilir.

ALINTIDIR