4 yaşındayken saçları yanmıştı! 27 yıl daha sonra saçlarına kavuşunca büyük memnunluk yaşadı

erkan_623

New member
27 yıl evvel soba yanığından saçları ve cildi yanan Sevda Avcı, saç ekim uzmanı Ömer Uğur kliniğinde eski saçlarına kavuştu. Saç hasreti sona eren Avcı, “Ben bu kadar uygun sonuç beklemiyordum açıkçası. Ben biraz bile çıksa sevinirdim, yeterdi. O kadar düzgün sonuçla karşılaştım ki fazlaca memnunum. 4 yaşındayken yanmıştım, saçlarım da yanmıştı. 2 yıl öncesine kadar daima araştırıyordum ancak hiç bir umut yoktu zira yanan saçlar ekilmiyordu. daha sonra internette Ömer hocayı gördüm. Ablam tavsiye etti daha doğrusu orada gördüm. Araştırdım daha sonra buraya geldim. Onlar ekilebileceğini söylemiş oldu. Saçımı ektiler. Ben bu kadar düzgün sonuç beklemiyordum açıkçası. Ben biraz bile çıksa sevinirdim, yeterdi. O kadar düzgün sonuçla karşılaştım ki ummuyordum. Çok memnunum.”

HERKES BENİM ADIMA ÇOK SEVİNDİ

Avcı konuşmasını şu biçimde sürdürdü: “Ben nitekim 27 yıldır hasretle bekliyordum daima bu biçimde bir şeyi. İnanmıyordum da olacağına. Fakat başardılar. Rabbim de nasip ediyor demek ki. Ömer hoca ve takımı çok yeterliler. Çok ilgilendiler. Ben çocukluktan beri saçlarımı istediğim üzere bağlayamıyordum yandığı için. örneğin bir toka bile takamıyordum herkes takarken. Ben de istiyordum lakin olmuyordu işte. daha sonrasında saçlarım ekildi. Çok memnunum. Çok zorluk geçirdim, hakikaten güç süreçler atlattım. 2 yıl oldu saçlarımı ekeli. 4 bin 400 greft ekildi. Herkes işte fazlaca şaşırdı sahiden. Onlar da bilmiyordu yanan saçların ekildiğini. Onlarda hayli sevindi benim adıma. Ektirmeyi düşünen de var birebir biçimde. Saçları yanan arkadaşlar var. Onlar da ektirmeyi düşünüyor benimkini gördükten daha sonra onlar da bilmiyordu. Gelip saçlarını ektirmelerini tavsiye ederim muhakkak. Çok uygun sonuçlar elde edeceklerdir onlarda. Ümitsizliğe düşmesinler. her insanın bilmesini isterim. Yanan saçların ekildiğini ben bilmiyordum araştırdım öğrendim Ömer hoca ekiyor. Tavsiye ederim yani fazlaca güzel sonuçlar elde ediliyor nitekim. kararı fazlaca düzgün oluyor. İnsan keyifli oluyor” dedi.

27 YIL BOYUNCA SAÇLARINA TOKA BİLE TAKAMAMIŞTI

Saç ekim uzmanı Ömer Uğur ise çocuk yaşta soba yanığında saçlarını kaybeden ve 27 yıl boyunca saçlarına toka bile takamayan Sevda Avcı’yı eski saçlarına kavuşturduğu için büyük memnunluk duyduğunu ve işinin en hoş tarafının da insanlara bu biçimde keyifli görmesi olduğunu söylemiş oldu. Uğur, “Sevda Avcı bize iki yıl evvel müracaat yaptı. Soba yanığı vardı. 4 yaşında bir sorun hayatış. İki yıl evvel geldi tahlil yapık. 4 bin 400 greft çalıştık. Hoş bir çalışma oldu. Hakikaten Sevda bayanın 27 yıllık hasretini, hasretini giderdik. Toka bile takamazken şu an saçlarını uzatmış bir vaziyette. Memnunluğunu bizimle paylaştı. Biz de hayli memnun olduk. Biz de bu biçimde bir sonuç beklemiyorduk. Zira bu biçimde durumlarda yahut olaylarda yüzde otuzla yüzde kırık ortası bir sonuç bekliyoruz. Lakin sonuç neredeyse yüzde yüz oldu. Yanık olayı yahut işte farklı durumları olan saç kıran üzere bu biçimde olaylar da araştırıp hakikat yerleri tercih etsinler. Hastane bünyesine yahut hekim denetiminde bulunmasına dikkat etsinler. Herkesi keyifli göndermeye çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa en düzgün biçimde memnun bir biçimde danışanlarımızı gönderiyoruz. Dünya genelinde bu biçimde olaylar yapıldı mı yapılmadı mı epey ender tahminen lakin bizim için sahiden çok başarılı bir sonuç oldu” diye konuştu.

KAYNAK: İHA