3’lü ilgi cinayetle sonlandı

semaver

Active member
3’lü ilgi cinayetle sonlandı Manavgat’ta Alman N.A.G ile bir arada yaşadığı E.K, sabah erken saatten itibaren alkol almaya başladı. İkili, saat 15.30 sıralarında arayan arkadaşları K.D’i de konuta davet etti. Saat 19.00 sıralarında K.D’in de gelmesiyle birlikte alkol alan üçlü, akabinde 3’lü cinsel alakada bulundu. E.K, bir süre daha sonra K. D. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili hengame etti. Bu sırada N.A.G, köpeklerini alarak konuttan ayrıldı. E.K, eline geçirdiği bıçakla K.D’i evvel göğsünden bıçakladı, akabinde cinsel organını kesti.

”ET DOĞRADIM, İÇİM DARALDI”

K.D’nin hayatını kaybettiğini anlayan E.K, cesedi konutun yakınındaki parka gömmek için harekete geçti. Parka giderek mezar yeri kazmaya başlayan E.K’yı nazarannler, jandarmaya kaçak hafriyat ihbarında bulundu. Jandarma takımlarını bakılırsan E.K, orta sokaklardan kaçarak Side kıyısına gitti. Jandarma grupları, Side kıyısında E.K’yı yürürken yakaladı. Üzeri kanlı olan E.K, jandarma bakılırsavlilerinin sorusu üzerine, “Ben et doğradım, içim daraldı, biraz hava almaya çıkmıştım” dedi.

E.K’nın davranışlarından şüphelenen jandarma, konutu denetim etmek için geldiğinde cinayetle karşılaştı. Telefonla meskene çağrılan N.A.G ile bir arada E.K, gözaltına alındı. K.D’nin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin akabinde Antalya İsimli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

”BİRLİKTE İÇTİK”

“K.D, birkaç gün evvel E.K’yı arayarak, 3’lü cinsel alaka yaşayıp yaşayamayacağımız hakkında konuştu. Biz erken saatlerden itibaren alkol almaya başladık. Saat 15.30 üzere K.D bizi hal hatır sormak için aradı, onu meskene davet ettik. K.D saat 19.00 sıralarında geldi. Bizi içki içerken görür görmez, o da içmek istedi. birlikte içtik. sonrasındasında kalktık daima bir arada yatak odasına geçtik ve münasebet yaşamaya başladık. Cinsel münasebet esnasında K.D’nin bana agresif ve sert tutumlar sergilemesi üzerine E.K ile evvel tartıştılar akabinde yumruklaştılar. Bu sırada E.K bana yatak odasından çıkmamı söylemiş oldu.”

”KORKTUM, KÖPEKLERİ ALARAK KONUTTAN ÇIKTIM”

Yatak odasından elbiselerini alarak çıktığını, E.K’nın kendisine ziyan verebileceğini düşünerek besledikleri köpeklerle meskenden çıkıp kıyıya gittiğini anlatan N.A.G, sözünde şunları söylemiş oldu:

“Bu sırada E.K beni 3 defa aradı, birinci aramada K.D’i öldürdüğünü ne yapacağına karar vereceğini söylemiş oldu. sonrasındasında bir sefer daha aradı. bir süre daha sonra ben meskene hakikat gelmeye başladım. Sokakta jandarma araçlarını görür görmez korkarak geri döndüm. E.K. beni arayarak, meskene gelmemi, jandarmaların beni beklediğini söylemiş oldu. Meskene geldim. 19 Ocak’ta E.K’nın doğum günüydü, ben bu biçimde ona ikram olarak sustalı çakı almıştım. Onunla mı öldürdü, bilmiyorum.”

”ÖFKEYLE CİNSEL ORGANINI DA KESMİŞİM”

TUTUKLANDI

Manavgat Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden E.K ‘kasten öldürme’ cürmünden tutuklanırken, N.A.G. yurt dışı çıkış yasağı konularak, isimli denetimle özgür bırakıldı.