Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Alım, 3600 ek gösterge konusunu, memurlarla yapılan mukavelede tutanağa geçirdiklerini belirterek, “Bu mukavele devrinde 3600’ü, bütün memurlar için önemli bir sorun olan ek gösterge sorununu tahlile kavuşturacağız. Sözleşmemizle kayıt altına alındı. Artık onun çalışma programını hazırlıyoruz. Onun da fazlaca değerli bir atılım olacağını düşünüyorum kamu çalışanları açısından” diye konuştu.
“Ne biçim süreksiz personellik, hala geçmiyor”
Bakan olarak önündeki nazaranvlerden birinin de süreksiz personel sorunu olduğunu belirten Alım, “30 yıl, 20 yıl. Ben Demiryolları Genel Müdürüydüm. bu biçimde da süreksiz personellerimiz vardı, hala var. Ne biçim süreksiz personellik, hala geçmiyor. Bu mühletleri ve kamudaki süreksiz çalışanlar meselesini dikkate alarak çalışmak ve sıkıntıyı çözmek durumundayız” sözlerini kullandı.
Okumaya devam et...
“Ne biçim süreksiz personellik, hala geçmiyor”
Bakan olarak önündeki nazaranvlerden birinin de süreksiz personel sorunu olduğunu belirten Alım, “30 yıl, 20 yıl. Ben Demiryolları Genel Müdürüydüm. bu biçimde da süreksiz personellerimiz vardı, hala var. Ne biçim süreksiz personellik, hala geçmiyor. Bu mühletleri ve kamudaki süreksiz çalışanlar meselesini dikkate alarak çalışmak ve sıkıntıyı çözmek durumundayız” sözlerini kullandı.
Okumaya devam et...