27 Ocak 2021 dizi reytingleri açıklandı mı? Zirvenin sahibi kim oldu?

celikci

New member
27 Ocak 2021 dizi reytingleri açıklandı mı? Zirvenin sahibi kim oldu?
Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez yapımları yine yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına geçti. Ekranda fırtına gibi esen yapımların reyting sıralaması bu hafta da her hafta olduğu gibi merak konusu oldu. Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi başarılı yapımların yayınlandığı çarşamba akşamında ekranda yine büyük bir reyting mücadelesi yer aldı. Peki, 27 Ocak Çarşamba akşamının reyting sonuçları açıklandı mı? Reytinglerde zirvenin sahibi kim oldu? İşte detaylar... 27 Ocak Çarşamba Total İlk 5 ProgramÇarşamba akşamı ekrana gelen programların total grubundaki sıralamaları henüz açıklanmadı. Reyting sonuçları belli olduktan hemen sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız... 27 Ocak Çarşamba AB İlk 5 Program27 Ocak akşamı ekrana gelen dizilerin AB kategorisindeki başarı sıralamaları henüz belli olmadı. Bu grupta ilk 5'e girmeyi başaran yapımlar belli olduktan hemen sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız... Sadakatsiz'in Mert'i Diziye Veda EttiKanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle izlenen iddialı dizisi Sadakatsiz'de şaşırtan bir veda yaşandı. Dizide Mert karakterine can veren ünlü oyuncu Eren Vurdem senaryo gereği diziye veda etti. Dizi kadrosundan ayrılan Vurdem, hikaye gereği Mert karakterinin diziye veda ettiğini ifade etti ve 'Sizlerden bol küfür yedim, demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup onlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız. İyi ki varsınız' diyerek tüm ekibe ve izleyiciye teşekkürlerini iletti.

ALINTIDIR