27 mülki yönetim amirine terfi

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
İçişleri Bakanlığı tarafınca 27 mülki yönetim amirinin birinci sınıf mülki yönetim amirliğine yükseltilmesine ait karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna nazaran; Diyarbakır Vali Yardımcısı Zerrin Çay Beşikçi, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İşçi Genel Müdürlüğü Daire Lideri İsmail Özkan, Çanakkale Vali Yardımcısı Abdullah Esaslı, Mülkiye Müfettişi Zafer Öz, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar Arpa, Mülkiye Müfettişi Ergün Baysal, Mülkiye Müfettişi Bünyamin Kuş ve Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel üzere isimler, birinci sınıf mülki yönetim amirliğine yükseltildi.

Kelam konusu karar ile Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin 30 Kasım 2019 tarihinden geçerli olmak üzere, Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer 30 Kasım 2020 tarihinden geçerli olmak üzere ve öteki geri kalan isimler ise 30 Kasım 2021 tarihinden geçerli olmak üzere birinci sınıf mülki yönetim amirliğine yükseltildi.

Resmi Gazete’deki kararda; “Aşağıda sicil numarası, ismi, soyadı, bakılırsav yeri, unvanı ve puanı yazılı olan (1) mülki yönetim amirinin 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanununun Ek 2 ve 3 ile Birinci Sınıf Mülki Yönetim Amirliğine Yükseltilme Metot ve Temellerine Dair Yönetmeliğin 14 ve 16 ncı hususlarına istinaden 30.11.2021 tarihinde yapılan kıymetlendirme kararında” denilerek, Birinci Sınıf Mülki Yönetim Amirliği’ne yükseltilen 27 isme yer verildi.

İşte o karar: