25 Nisan 2021 bursluluk sınavı var mı? İOKBS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

celikci

New member
25 Nisan 2021 bursluluk sınavı var mı? İOKBS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?
25 Nisan 2021 bursluluk sınavı var mı, İOKBS sınavı ertelendi mi gibi soruların yanıtı binlerce öğrenci tarafından arama motorunda merakla aranan ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5,6,7,8,9, hazırlık sınıfı ve 10 ile 11. Sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenlenecek. Peki 25 Nisan 2021 bursluluk sınavı var mı, İOKBS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak? 25 Nisan 2021 bursluluk sınavı var mı?2021 Bursluluk Sınavı tarihi öğrenci ve veliler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Öğrenciler 25 Nisan tarihinde yapılması planlanan sınavın ertelenip ertelenmediğini öğrenmek istiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha önce yaptığı açıklamada bursluluk sınavının ertelendiğini duyurmuştu. 2021 bursluluk sınavı ne zaman yapılacak?25 Nisan’da yapılması planlanan bursluluk sınavı artan koronavirüs vakaları nedeniyle başka bir tarihe ertelendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk erteleme konusunda sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Ancak 2021 bursluluk sınavı ne zaman yapılacak sorusuna ilişkin henüz Milli Eğitim Bakanlığı bir açıklama yayınlamadı.

ALINTIDIR