2021 canlı dersler ne zaman bitecek? Okullar ne zaman kapanıyor 2021?

celikci

New member
2021 canlı dersler ne zaman bitecek? Okullar ne zaman kapanıyor 2021?
Koronavirüs gölgesinde geçen 2020- 2021 eğitim öğretim yılı yavaş yavaş sona doğru yaklaşırken öğrenciler ve veliler canlı derslerin ne zaman biteceği konusunda araştırmalar yapmaya devam ediyor. Milyonlarca öğrenci MEB'den gelecek bir son dakika açıklamasını beklerken arama motorunda 2021 canlı dersler ne zaman bitecek ve 1 Haziran'da okullar kapanacak mı sorularının yanıtı araştırılıyor. Canlı dersler Ne zaman bitiyor 2021?Milli Eğitim Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada bu sene canlı derslerin yani uzaktan eğitimin 1 Haziran tarihine kadar devam edeceğini duyurmuştu. Koronavirüsle kademeli normalleşme sürecinin devam ettiği bu dönemde 1 Haziran'da yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında yeni eğitim öğretim yılına ilişkin planlamalar yapılacak. Öğrenciler 1 Haziran tarihine kadar uzaktan eğitime devam edecek. 2021 Okullar ne zaman kapanıyor?Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada okulların kapanmasına ilişkin tarihi vermişti. Seminer dönemi dahil olmak üzere eğitim öğretim yılının 2 Temmuz'da sona ereceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yapılacak olan bilim kurulu ve kabine toplantıları sonrasında bu konuda net kararım verileceğini açıklamıştı.

ALINTIDIR