17 Mayıs'ta okullar açılacak mı? Tam kapanma bitince okullar açılıyor mu?

celikci

New member
17 Mayıs'ta okullar açılacak mı? Tam kapanma bitince okullar açılıyor mu?
Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan tarihinde başlayan tam kapanma ve kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulaması 17 Mayıs tarihinde sona erecek. 17 Mayıs’tan sonra neler olacak sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Peki 17 Mayıs'ta okullar açılacak mı? Tam kapanma bitince okullar açılıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda sorulara yanıt verdi. 17 Mayıs'ta okullar açılıyor mu?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün İstanbul'da bulunan Vahdettin Köşkü’nde video yöntemi ile 81 ildeki 560 gençle en uzun iftar sofrası programında buluştu. Ulaş'tan Erdoğan buluşmada koronavirüs salgını ile mücadelede izlenen yol haritası ile ilgili açıklamalar da yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı bu açıklamalar sonrasında milyonlarca veli ve öğrenci 17 Mayıs sonrası okullar açılacak mı, yüz yüze eğitim başlayacak mı gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. 17 Mayıs'ta yüz yüze eğitim başlıyor mu?17 Mayıs'ta yüz yüze eğitim başlıyor mu sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtı şöyle oldu; Bugüne kadar oluşturduğumuz güçlü eğitim-öğretim ve bilişim altyapısıyla eğitimlerinizi uzaktan ama kesintisiz sürdürmenizi sağladık. Sosyal yaşamla ilgili olarak ise bir süre daha hepimizin fedakârlık yapması gerekiyor. Tedbirlere sıkı sıkıya riayet ederek, bu salgını en kısa zamanda atlatıp normal hayatımıza döneceğimiz günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle her birinize Rabb'imden başarılı ve sağlıklı bir gelecek temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR