17 Mayıs Pazartesi yüz yüze eğitim başlıyor mu? MEB'den açıklama

celikci

New member
17 Mayıs Pazartesi yüz yüze eğitim başlıyor mu? MEB'den açıklama
Son günlerin en çok araştırılan konularından biri olan 17 Mayıs tarihinde yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağı şeklindeki sorulara Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yanıt geldi. Bakanlık, kafa karışıklığını giderebilmek için konuyla ilgili açıklamada bulundu. 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi, ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacağı bilgisinin yer aldığı açıklamada, yüz yüze eğitimin devamlılığıyla ilgili olarak da 17 Mayıs tarihinde yapılacak durum değerlendirilmesinin kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Açıklama Tam kapanma sonrasında nasıl bir yol izleneceği ve normalleşme adımlarının neler olacağı herkesin gündeminde. Tüm bu sorular arasında öğrenci ve velilerin en çok merak ettiği konulardan biri yüz yüze eğitim konusu. Öğrenciler ve veliler 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağını merak ediyor. Bu sorulara yanıt olarak yeni bir açıklama yapan Milli Eğitim Bakanlığı, '17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır. Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır' ifadelerine yer verdi. Ayrıntılar Geliyor...

ALINTIDIR