1 Haziran’da uzaktan eğitim bitiyor mu? Okullar açılacak mı, kapanacak mı?

celikci

New member
1 Haziran’da uzaktan eğitim bitiyor mu? Okullar açılacak mı, kapanacak mı?
Canlı derslerin ne zaman biteceği uzaktan eğitimin ne zaman sona ereceği öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak son dakika açıklamaları merakla takip ediliyor aynı zamanda kabine toplantısından çıkacak kararlar büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki 1 Haziran'da uzaktan eğitim bitiyor mu canlı dersler bitecek mi? Okullar ne zaman kapanacak? 1 Haziran'da uzaktan eğitim bitecek mi?1 Haziran tarihine kadar uzaktan eğitimin devam etmesi kararı 17 Mayıs tarihinde verilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı bu tarihe kadar öğrencilerin canlı derslerine devam edeceğini duyurmuştu. Bugün yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında alınacak kararlar doğrultusunda okulların açılıp açılmayacağı belli olacak. Okullar ne zaman kapanacak?MEB son dakika açıklamaları öğrenciler tarafından yakından takip edilirken okullar ne zaman kapanacak canlı dersler ne zaman bitecek sorularının yanıtı da araştırılıyor. Henüz okulların kapanmasına ilişkin net bir karar verilmedi kabine toplantısı sonrasında bu konuda da açıklamaların yapılması bekleniyor.

ALINTIDIR