1,5 yaşındaki Elif yasa boğdu… Yemek yemedi diye öldürüldü

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Olay, 19 Ekim günü Güneykent Mahallesi’nde meydana geldi. Bir ay evvel doğum yapan His Yılmaz (27) hastanede tedavi goren bebeğini ziyarete gitti, eşi Mehmet Yılmaz ise kızı Elif Hazal ile meskende kaldı. Mehmet Yılmaz, karnının acıktığını düşündüğü kızı Elif’e yemek yedirmek istedi. Lakin Elif yemedi. Sonlanan Mehmet Yılmaz, kızına yumruk attı. Yere yığılan Elif Hazal hareketsiz kalınca Mehmet Yılmaz sıhhat gruplarını arayarak kızının düştüğünü söylemiş oldu.

İhbarın akabinde meskene giden sıhhat grupları küçük kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Hazal Yılmaz, bugün sabaha karşı tabiplerin tüm gayretine rağmen kurtarılamadı.

‘YEMEK YEMEDİĞİ İÇİN VURDUM’

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis grupları, Mehmet Yılmaz’ı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda kızına yumruk attığını itiraf eden Yılmaz’ın, “Kızıma yemek yedirmek için sofra açtım. Ama kızım yemek yemeyip ekmeği yere attı. Ben de vurdum” dediği açıklandı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Mehmet Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Elif Hazal’ın cenazesi, İsimli Tıp Kurumu’ndaki otopsi süreçlerinin akabinde toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. His Yılmaz, kızının cenazesi teslim edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu. (DHA)